Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Και οι 9 τους ήταν υπέροχοι!

Κυριακή 25/10/09,

Το ρολόι γράφει 13:00. Μόλις έχει ολοκληρωθεί ο Μεγάλος Τελικός των 1ων Ναυτοπροσκοπικών Κωπηλατικών Αγώνων. Το πλήρωμα της 3ης Ομάδας Ν/Π Ν. Φαλήρου πανηγυρίζει την τρίτη θέση και το Χάλκινο μετάλιο!!!
Η τεράστια προσπάθεια των παιδιών έχει ολοκληρωθεί με μια μεγάλη επιτυχία. Ήρθαμε 3οι και στεναχωριόμαστε γιατί χάσαμε το Αργυρό μετάλιο για ένα μόλις μέτρο, για μια μόλις κουπιά, για 2 σχεδόν δευτερόλεπτα.
Τι κι αν ήμασταν 9 εναντίον 10, τι και αν οι 7 ήταν κορίτσια, τι και αν είχαν κάνει ελάχιστη προετοιμασία, ήταν όλα τους υπέροχα. Υπέροχα παιδιά, υπέροχοι κωπηλάτες, υπέροχη ομάδα, και πάνω απ΄ όλα Πρόσκοποι! Η 1η θέση στους προκριματικούς και η 2η στους ημιτελικούς έφεραν μεγαλή χαρά αλλά και πολύ κούραση και αυτό μας βγήκε στα τελευταία μέτρα του Τελικού. Μπορούσαμε και ψηλότερα! Δεν έχει όμως σημασία καθώς η τελική προσπάθεια έφερε ένα μεγάλο μετάλιο, αυτό του προσκοπικού πνεύματος και της ομαδικής επιτυχίας. Αξίζουν λοιπόν πολλά πολλά μπράβο στους:
ΟΜΗΡΟ ΦΥΛΑΚΤΟ
ΝΙΚΟ ΜΙΓΚΛΗ
ΣΟΦΙΑ ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΗ
ΑΝΙΤΑ ΛΥΓΕΡΟΥΔΗ
ΜΑΡΙΑ ΚΟΚΟΡΔΕΛΗ
ΜΑΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ
ΦΙΟΝΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΑΒΒΑ
ΠΕΤΡΙΝΑ ΜΟΣΧΟΝΑ
Το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής είναι η απονομή και θα είμαστε όλοι εκεί για να πάρουμε το μετάλιό μας, τα αναμνηστικά μας και να το γιορτάσουμε παρέα με τα άλλα παιδιά. Πολλά συγχαρητήρια στα 2 πρώτα πληρώματα - είναι και αυτοί από το Νέο Φάληρο (2ο Σύστημα)!
Ευχαριστούμε πολύ τους Ισιδώρα, Αρκτούρο και Νηρέα που ήταν δίπλα μας σχεδόν κάθε στιγμή βοηθώντας με το δικό του ο καθένας τρόπο στην επιτυχία αυτή.
Του χρόνου βάζουμε πλώρη για ακόμα ψηλότερα.

Καρέττα

Υ.Γ.: Ο Σαμποτέρ δεν βρέθηκε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου