Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΣΚΟΠΕ...ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ!

Είσαι από εκείνους που κρατούν μυστικές τις ασχολίες τους;
Είσαι από εκείνους με τα παράξενα χόμπι, που οι φίλοι τους δεν καταλαβαίνουν τι τους βρίσκουν;
Είσαι από εκείνους που δεν προλαβαίνουν να πάρουν μια ανάσα από το γεμάτο τους πρόγραμμα;
Αν η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι ναι τότε πρόσκοπε...ήρθε η ώρα να μας αποδείξεις το ταλέντο σου!
Παρουσίασε και εσύ την προσωπική σου ερασιτεχνική ασχολία στο σόου της Κυριακής και γίνε ο πρόσκοπος με το πιο πολύ.... προσκοπικό ταλέντο!
Το θέμα της ερασιτεχνικής μπορεί να είναι μια συλλογή από...μύγες, βραβεία του κινηματογράφου, θέματα πολιτιστικής κληρονομιάς, τρελά και άνευ ορίων αθλήματα, τεχνικές κατασκευές, θέματα που αφορούν τη θάλασσα ή τον αέρα, την κοινωνικότητα των ανθρώπων και ότι άλλο σου κατέβει στο κεφάλι αρκεί να σε ενδιαφέρει και να θέλεις να το παρουσιάσεις στους φίλους σου!
Το σημαντικότερο που πρέπει να κρατάς στο μυαλό σου είναι ότι η παρουσίασή σου πρέπει να διαρκεί δέκα λεπτά, να είναι όσο πιο ενδιαφέρουσα γίνεται (φέρε και καμία φωτογραφία βρε αδερφέ, χρωμάτισε και λίγο τη φωνή σου!) και να σκαρφιστείς και ένα παιχνίδι που σχετίζεται με αυτήν για να παίξουμε όλοι μαζί παρέα!
Αν πάλι έχεις ακόμη άλυτες απορίες πάρε τηλέφωνο την αρχηγό σου!Δεν θα αρνηθεί να σου απαντήσει!
Λοιπόν τι περιμένεις; βιάσου! ετοίμασε την καλύτερη ερασιτεχνική για το σόου της Κυριακής και γίνε ο πρόσκοπος που όλοι θα ζηλεύουν!

1 σχόλιο:

  1. Ήθελα και γω να παίξω σε αυτό το παιχνίδι. Θα έχει και συνέχεια??
    Θέλω να παρουσιάσω ερασιτεχνική ασχολία Capoeira!

    Έχω μεγάλο ταλέντο και στο τραγούδι, αλλά δυστυχώς ντρέπομαι πολύ το κοινό και γι αυτό τραγουδάω μόνο ...στο μπάνιο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή