Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Και η "μεγάλη ώρα" έγινε "Μεγάλη Μέρα" !!!

Μια Μεγάλη Μέρα για το Σύστημά μας ήταν η προχθεσινή Κυριακή (απονομή) μα ακόμα μεγαλύτερη ήταν το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010 (αγώνας).
Το πλήρωμα της 3ης Ομάδας, οι θρυλικές πλέον "ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ", κατακτούν την 1η θέση (δεκακώπων λεμβών) στους 2ους Κωπηλατικούς Αγώνες Προσκόπων και σηκώνουν (για 2η χρονιά) μια όμορφη κούπα, αυτή τη φορά όμως χρώματος ΧΡΥΣΟΥ!
10 φοβερά παιδιά καταθέτουν την ψυχή τους στο κουπί τους και έπειτα από 3 σούπερ λεμβοδρομίες φορτώνουν ένα λαμπερό χρυσό μετάλλιο στο λαιμό τους.
Πήγαμε εκεί για την προσπάθεια και όχι για το βάθρο. Όταν όμως προσπαθείς και επιμένεις έρχεται η επιτυχία και η επιβράβευση. Αξίζει λοιπόν ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στους:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΑΒΒΑ
ΝΙΚΟ ΜΙΓΚΛΗ
ΝΙΚΟ ΔΗΜΑΚΟ
ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΝΑΚΗ
ΦΙΟΝΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ
ΣΟΦΙΑ ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΚΟΚΟΡΔΕΛΗ
ΜΑΡΚΕΛΛΟ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΑΚΟΥ

Δεν θα ξεχάσουμε πάντως και τη συμβολή των βαθμοφόρων τους, Πιράνχα (ΑΟΠ), Χταπόδι (ΥΟΠ) και Αρκτούρος Καλύμνου (ΥΟΠ), οι οποίοι ήταν συνέχεια δίπλα στα παιδιά για να τα υποστηρίξουν στην προσπάθεια αυτή, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Με τα ονόματά τους όλοι υπογράφουν μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της 3ης Ομάδας!

1 σχόλιο:

  1. Γιατί έχω βγει σαν να με έχουν τσιμπήσει....τσούχτρες;;;;; τσ τσ τσ είπαμε οι αρχηγοί του συστήματος έχουν και ένα ίματζ και προσπαθείτε συνεχώς να το χαλάσετε!!!! ποιος είναι ο καταραμένος φωτογράφοοοοοοοςςςςςςς;;;;!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή