Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Νεα, Νέα, Νέα!

Τα γεγονότα εξελίσσονται πολύ γρήγορα γύρω από το Τζάμπορι! Λοιπόν! Έχουμε και λέμε!

Η κατασκήνωση του Τζάμπορι θα χωρίζεται σε πέντε υποκατασκηνώσεις, διαχωρισμός που διευκολύνει την οργάνωση τόσων ατόμων.Κάθε υποκατασκήνωση έχει το όνομα ενός ζώου υπό εξαφάνιση! Έτσι λοιπόν έχουμε την υποκατασκήνωση των Αρκούδων, των Αιγάγρων, των Φλαμίνγκο, των Γυπαετών και των Φώκεων! Εμείς, Όρκες και Αχινοί, θα είμαστε στην υποκατασκήνωση των Αιγάγρων!
Κάθε υποκατασκήνωση είναι χωρισμένη σε υπο-ομάδες.Εμείς θα βρισκόμαστε στην 6η υπο-ομάδα, μαζί με ενωμοτίες από το 1ο Σύστημα Καλαμακίου και....θα έχουμε την τύχη να γνωρίσουμε २३ προσκόπους από τη Μυτιλήνη! Όλοι μαζί (3ο σύστημα Ν. Φαλήρου, Σύστημα Καλαμακίου, Συστήματα Μυτιλήνης) θα αποτελούμε την 6η υπο-ομάδα της υποκατασκήνωσης των Αιγάγρων!

Θέλω όμως να δώσετε βάση στο παρακάτω σημείο: όπως ξέρετε, στο Τζάμπορι, σαν σύστημα θα έχουμε μαζί μας ολόκληρη την ανυπέρβλητη ενωμοτία των Όρκεων (Όμηρος, Ζωή, Φιόνα, Σοφία, Αννίτα, Αντρέας, Νίκος, Μαρία) και από την υπέρλαμπρη ενωμοτία των Αχινών θα έχουμε μαζί μας την Αναστασία, τη Μαρία τη μεγάλη και τη Μαρία τη μικρή και τον Γιώργο τον Μεταξά.Λοιπόν, όπως καταλαβαίνετε, επειδή δεν γίνεται να σχηματιστεί ενωμοτία με τέσσερα άτομα, στους Αχινούς θα προστεθούν και 5 άτομα από τους προσκόπους της Μυτιλήνης.Θέλω να ακούω ενθουσιασμένες κραυγές και σχέδια συναδέλφωσης!Δεν ξέρω ακόμη τίποτε για τα παιδιά που θα είναι μαζί μας, αλλά μόλις μάθω θα επικοινωνήσουμε κατευθείαν!
Πέραν από αυτό το σημαντικότατο νέο θα ήθελα να σας μπριζώσω για το εξής: είπαμε πως θα είμαστε στην υποκατασκήνωση των Αιγάγρων! Αυτό σημαίνει πως σαν ενωμοτίες πρέπει τουλάχιστον όχι μόνο να μάθουμε τι είναι οι άιγαγροι αλλά και να στολίσουμε τη γωνιά μας κατάλληλα! Γι αυτό όπου και αν βρίσκεστε (άλλοι στην Κρήτη, άλλοι στην κατασκήνωση και άλλοι στην Πελοπόννησο από ότι μαθαίνω) μαζέψτε ξυλάκια, πέτρες, λουλούδια, ή ότι άλλο (καλά μην κλέψετε και καμία κατσίκα...) για να στολίσουμε τη γωνιά μας στην υποκατασκήνωση!
Αυτά από εμένα, περιμένετε νεώτερα για τους φίλους μας από τη Μυτιλήνη και που ξέρετε...ίσως γίνει η δεύτερη Κάλυμνος!!:-)

13 σχόλια:

  1. 2h kalimnoc???
    dn nomizw poye n ginei auto !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sto sxolio omws pou sou ekana stp proigoumeno post sou den apantises Piranxaki.
    Kai me exeis afisei me tin aporia...
    Ti einai "8 sortakia"???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν μπορεί να γίνει αυτό Αναστασία?
    Για φαντάσου να γνωρίσεις κανά κούκλο Ενωμοτάρχη από τη Μυτιλήνη, να τον ερωτευτείς παράφορα και να θες να μετακομίσεις μόνιμα στη Μυτιλήνη (που έχει και ωραίο ούζο!!! Να μας στέλνεις πότε πότε κανά βαρέλι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ, πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν παρακολουθεί τις εξελίξεις της μόδας!Καρετούλη τα ¨σορτάκια¨ είναι τα καινούργια ¨σορτσάκια¨ που λανσάρει το σώμα ελλήνων προσκόπων για να γιορτάσει τα 100 χρόνια! τσ-τσ-τσ...και είσαι και στη διοργάνωση του τζάμπορι...τι να πω...:-Ρ
    τώρα όσο για έρωτες με μυτιληνιούς καρέττούλη μην τα μελετάς και πολύ τα πράγματα γιατί εκτός από ενωμοτάρχη μπορεί να ψάχνουμε και ενωμοτία για του χρόνου (θα έχουν μετακομίσει όλοι ανατολικά...)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. twra pou tous eida olous tous Mitulineouc exw na pw pwc kala elega apo thn erxh...
    ektos to ot den htan omorfoi htan k elehnoi den thelw na tous ksanadw...
    kai mhn lete gia erwtes giati den exw dwsei dikaiomata gia erwtes kareta kai piranxa K ISXIEI :P :P :P :P :P :P :P :P <3
    anactacia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kala kala kareta...
    piranxa...
    koita gia tous erwtes me tous mutilineous ena exw na pw pws borw na ginw madhs ....
    apo thn arxh elega pwc den tha ta pame kala kai na pou vghka alh9hnh...
    kai ektos to ot htan asxhmh pou den me poluendiaferei eixane k athlio xarakthra...
    kai den exw dwsei dikaiwmata gia erwtes kareta :P den ICXIEI auto???? :P <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. omws oi dikes mas ekapsan kardies oles.....
    metaxas.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συγνώμη, η αναστασία έγραψε "δεν έχω δώσει δικαιώματα για έρωτες";;;;;;;; η αλήθεια είναι πως τα παραλέμε...έτσι και αλλιώς έχουμε πει, η Αναστασία είναι το "αδικημένο" μας...το κατηγορούμε χωρίς λόγο το κορίτσι....αχ και μου ρχεται και να φταρνιστώ τώρα...ααααα..αψού Νικόλας....ααααα αψού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. mono gia ton nikola exeis na peis Eirhnh mou pou kai pali ama peite kati kai esu kai o kareta den uparxei kamia periptwch na upoctirixtei..
    giati pada hmoun sthn wra mou kai swsth tote... thn proteletaia hmera htan kapws...kai exw dikio etsi den einai??
    kareta???
    eirhnh???
    [kai poco mallon o kareta...] :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε συ Αναστασία, μια πολυήμερη εκδρομή έχεις έρθει όλη κι όλη (τη χειμωνιάτικη στην Κοζάνη) και είχαμε ... δράμματα!!! "Που φεύγεις Νικόλα μου και μ' αφήνεις μόνη μου..." και άλλα τέτοια σχετικά!!
    Στη 2η πολυήμερη (Τζάμπορι) δεν έκανες κάτι γιατί οι Μυτηλινιοί ήταν "άσχημοι" όπως γράφεις. Άμα υπήρχε κανάς κούκλος, τώρα θα σε ψάχναμε!
    Για να μη θυμηθώ και εκείνη την ιστορία στο τρένο με τους Προσκόπους από το Μενίδι...
    Άρα λοιπόν προς το παρόν έχεις 100% ...επιτυχία!!
    Κάθε εκδρομή που συμμετέχεις είναι και ένα επεισόδιο τηλεοπτικής σαπουνόπερας!

    χοχοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Fetos stin xeimerini tha frontisw prosopika na pame mazi me kapoio sistima ts periferias (gia eunoitous logous...) gemato front page mwra etsi i anastasia (k polles alles tou sistimatos...) na vrei ton erwta tis zwis tis xwris omws na xreiastei na kseniteftei i (epeidei dn tin theloun kai oloi mazi tous...) na exopume klamata, dramata kai kidies sto telos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ade apo dw :P koita twra pu tha anevw tha mu lec akoma ta kamomata mu apo tn omada??? ade ... xaxaxaxaxaxax... thleoptikhc capunoperac... xaxaxaxaxaxa.. edaxei kareta dn uparxeic aploc mhn lec mono gia emena ... KARETAKI mu uparxun ki alla paidia ta opoia dn ta anafereic k nomizun pwc exun kcefugei... g arxice twra n lec k g autuc gt koita ELEOC :P <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή