Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Νεα, Νέα, Νέα!

Τα γεγονότα εξελίσσονται πολύ γρήγορα γύρω από το Τζάμπορι! Λοιπόν! Έχουμε και λέμε!

Η κατασκήνωση του Τζάμπορι θα χωρίζεται σε πέντε υποκατασκηνώσεις, διαχωρισμός που διευκολύνει την οργάνωση τόσων ατόμων.Κάθε υποκατασκήνωση έχει το όνομα ενός ζώου υπό εξαφάνιση! Έτσι λοιπόν έχουμε την υποκατασκήνωση των Αρκούδων, των Αιγάγρων, των Φλαμίνγκο, των Γυπαετών και των Φώκεων! Εμείς, Όρκες και Αχινοί, θα είμαστε στην υποκατασκήνωση των Αιγάγρων!
Κάθε υποκατασκήνωση είναι χωρισμένη σε υπο-ομάδες.Εμείς θα βρισκόμαστε στην 6η υπο-ομάδα, μαζί με ενωμοτίες από το 1ο Σύστημα Καλαμακίου και....θα έχουμε την τύχη να γνωρίσουμε २३ προσκόπους από τη Μυτιλήνη! Όλοι μαζί (3ο σύστημα Ν. Φαλήρου, Σύστημα Καλαμακίου, Συστήματα Μυτιλήνης) θα αποτελούμε την 6η υπο-ομάδα της υποκατασκήνωσης των Αιγάγρων!

Θέλω όμως να δώσετε βάση στο παρακάτω σημείο: όπως ξέρετε, στο Τζάμπορι, σαν σύστημα θα έχουμε μαζί μας ολόκληρη την ανυπέρβλητη ενωμοτία των Όρκεων (Όμηρος, Ζωή, Φιόνα, Σοφία, Αννίτα, Αντρέας, Νίκος, Μαρία) και από την υπέρλαμπρη ενωμοτία των Αχινών θα έχουμε μαζί μας την Αναστασία, τη Μαρία τη μεγάλη και τη Μαρία τη μικρή και τον Γιώργο τον Μεταξά.Λοιπόν, όπως καταλαβαίνετε, επειδή δεν γίνεται να σχηματιστεί ενωμοτία με τέσσερα άτομα, στους Αχινούς θα προστεθούν και 5 άτομα από τους προσκόπους της Μυτιλήνης.Θέλω να ακούω ενθουσιασμένες κραυγές και σχέδια συναδέλφωσης!Δεν ξέρω ακόμη τίποτε για τα παιδιά που θα είναι μαζί μας, αλλά μόλις μάθω θα επικοινωνήσουμε κατευθείαν!
Πέραν από αυτό το σημαντικότατο νέο θα ήθελα να σας μπριζώσω για το εξής: είπαμε πως θα είμαστε στην υποκατασκήνωση των Αιγάγρων! Αυτό σημαίνει πως σαν ενωμοτίες πρέπει τουλάχιστον όχι μόνο να μάθουμε τι είναι οι άιγαγροι αλλά και να στολίσουμε τη γωνιά μας κατάλληλα! Γι αυτό όπου και αν βρίσκεστε (άλλοι στην Κρήτη, άλλοι στην κατασκήνωση και άλλοι στην Πελοπόννησο από ότι μαθαίνω) μαζέψτε ξυλάκια, πέτρες, λουλούδια, ή ότι άλλο (καλά μην κλέψετε και καμία κατσίκα...) για να στολίσουμε τη γωνιά μας στην υποκατασκήνωση!
Αυτά από εμένα, περιμένετε νεώτερα για τους φίλους μας από τη Μυτιλήνη και που ξέρετε...ίσως γίνει η δεύτερη Κάλυμνος!!:-)