Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Μεγάλο Παιχνίδι - Προσκοπικό Κυνήγι Θησαυρού 2010

Με τιμή, χαρά και πολλά ταρατατζούμ το Επιτελείο της 3ης Ομάδας σας προ(σ)καλεί, εσάς και τους φίλους σας, την επόμενη Κυριακή στις 10:30, για ένα θεότρελο, προσκοπικό και μη, Μεγάλο Κυνήγι Θησαυρού, στην περιοχή της Καστέλας και του Φαλήρου.
Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε μικρές ομάδες των 4-5 ατόμων, οι οποίες θα πρέπει να περιέχουν τουλάχιστον 1 μέλος μη Πρόσκοπο, και θα πρέπει να αφιερώσετε 4 περίπου ώρες φαντασίας, τρεχάλας, γνώσεων, συνεργασίας και ...τρέλας, απαντώντας ερωτήσεις και εκτελώντας απαιτήσεις, για να κερδίσετε τα μεγάλα έπαθλα του Παιχνιδιού.
Σημειώνω πως στο Παιχνίδι θα συμμετάσχουν και οι Πρόσκοποι της 1ης Ομάδας Νέου Φαλήρου, καθώς και παιδιά από την περιοχή της Καστέλας, στα σχολεία της οποίας θα γίνει εντός της εβδομάδας η κατάλληλη διαφήμιση.
Τόπος Συνάντησης: Είσοδος 35ου Δημοτικού Σχολείου.
Χρόνος Έναρξης: 11:00πμ !! (καλύτερα να είστε αρκετά νωρίτερα για να εγγραφείτε, να ακούσετε την εξήγηση του παιχνιδιού και να πάρετε τα απαραίτητα εφόδια εκκίνησης)

4 σχόλια:

  1. Ξέρω, ξέρω...
    Χθες σας είπα άλλα πράγματα στο τέλος της συγκέντρωσης και άλλα διαβάζετε σήμερα στο blog. Η πραγματικότητα είναι πως την ερχόμενη εβδομάδα ΔΕΝ θα γίνει η ειδική συγκέντρωση με τίτλο "Πόλεις του Κόσμου-Παιχνίδια του Κόσμου", ΑΛΛΑ (για εσωτερικούς μας λόγους) το Μεγάλο Παιχνίδι Πόλεως που είχε αρχικά προγραμματιστεί για την μεθεπόμενη εβδομάδα!
    Δεν την ακυρώνουμε την ειδική συγκέντρωση - απλά την μεταφέρουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο πρόσκοπος πάντα έσο έτοιμος....για αλλαγές! :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δηλαδή πότε θα γίνει το παιχνίδι πόλεως??Την κυριακή 31/01?? :s Ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. YES

    Το Μεγάλο Παιχνίδι είναι την Κυριακή 31/1, στις 11:00 (ώρα εκκίνησης) ή 10:30 (ώρα συγκέντρωσης), μπροστά στα Δημοτικά της Καστέλας.

    Ξεκινήστε να ακονίζετε τα νύχια σας.
    Θα τα χρειαστείτε...

    Θα πρέπει η κάθε Ενωμοτία μας να χωριστεί στη μέση και να παίξει σε 2 υποομάδες, σε κάθε μία από τις οποίες θα πρέπει να υπάρχει και τουλάχιστον ένα παιδί εκτός Προσκόπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή