Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Επαναπρογραμματισμός Διήμερης Εκδρομής Ομάδας

Αγαπητά μου παιδάκια,

όπως γνωρίζετε η εκδρομή του προηγούμενου ΣΚ δεν πραγματοποιήθηκε, αλλά δεν έχει ακυρωθεί. Απλά αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα στο μεταφορικό μας μέσο και αναγκαστήκαμε να την αναβάλουμε για το επόμενο ΣΚ. Δεν μας χάλασαν όμως νομίζω την Κυριακή ο σεφ Φινιστρίνης και οι "Χαμένες Συνταγές" του!!
Έχετε λοιπόν στο μυαλό σας πως η εκδρομούλα μας θα πραγματοποιηθεί το επόμενο ΣΚ, στον Άγιο Μερκούριο Πάρνηθας, περιλαμβάνοντας διαδρομή με το τρένο και μια όμορφη πορεία μέσα στο δάσος. Φροντίστε τα διαβάσματα σας ώστε να συμμετάσχετε στην εκδρομή, καθώς εκεί θα λάβει χώρα και ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της Ενωμοτιακής ζωής μέσα στη χρονιά. Θα χαιρετίσουμε τους παλιούς μας Ενωμοτάρχες, εκλέγοντας τους καινούργιους μας. Άρα θα πρέπει να είστε όλοι εκεί.
Εκτός των άλλων κάποιοι θα πρέπει να βοηθήσουν και τον ερωτοχτυπημένο Αρκτούρο, στους "12 Άθλους" του, για να κατακτήσει την καρδιά της κόρης του Βασιλιά Καρέττα, ...της πανέμορφης Ρενάτας.

Περιμένω τις συμμετοχές σας!

/ΚΚ

Υ.Γ.: Αγγελικήηηη ... ... ... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

4 σχόλια:

  1. Μπορουν να έρθουν στην Πάρνηθα και πηγμένες μαμάδες? ( ελπίζοντας βέβαια ναναι ο καιρός καλός για να γίνει η εκδρομή)...Α!και κάτι άλλο...ας φτιάξει κάποιος το ημερολόγιο.Η΄ όχι? Το μετάνιωσα, δεν με χαλάει καθόλου 7 χρόνια πίσω. ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    Υ.Σ.
    μαμά Σάββα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά και μπορούν να έρθουν στην εκδρομή και πηγμένες μαμάδες με την προϋπόθεσή να ξεχάσουν ότι είναι μαμάδες και ...να ξαναγίνουν παιδιά. Επίσης θα πρέπει να συμβιβαστούν και με το ότι θα κοιμηθούν σε σκηνή IGLOO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καρέτααα....Δεν έχω την δήλωση...Τι μπορείς να κάνεις για αυτό?:D Μαρία ξαδέρφη του Αστερία..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο να σε δαγκώσω μπορώ που με ενημέρωσες τελευταία στιγμή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή