Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

2ο Διενωμοτιακό Τουρνουά Προσκοπικών Αθλημάτων "SCOUT GAMES 2011"

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και φέτος το 2ο Διενωμοτιακό Τουρνουά Προσκοπικών Αθλημάτων, με τη συμμετοχή 6 Ομάδών της Περιφέρειας Σαρωνικού με 12 Ενωμοτίες και 85 παιδιά. Για την ιστορία, στα "SCOUT GAMES 2011" συμμετείχαν οι Ομάδες:
1η Ν/Π Πειραιά (2η φορά)
5η Ν/Π Πειραιά (2η φορά)
9η Ν/Π Πειραιά (2η φορά)
1η Ν/Π Ν.Φαλήρου (2η φορά)
3η Ν/Π Ν.Φαλήρου (2η φορά)
1η Ν/Π Καλαμακίου (1η φορά)

Φετινή πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Ενωμοτία Καρχαρίες της 1ης Ομάδας Πειραιά, παίρνοντας τη σκυτάλη από τους δικούς μας Αχινούς, που ήταν οι περσινοί πρωταθλητές.

Από πλευράς της Επιτροπής Αγώνων δίδονται πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

Πιράνχα, Χταπόδι, Αρκτούρος, Καρέττα

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Μονοήμερη εκδρομή στο ΠΥΒΑ!

Αυτήν την Κυριακή οι ειδήσεις λένε ότι θα είναι σχεδόν...καλοκαιράκι! Γι αυτό και εμείς σκεφτήκαμε να ξεφύγουμε λίγο- στα όρια που μας επιτρέπει αυτή η γκρίζα πόλη βέβαια-και να πεταχτούμε μέχρι το Πάρκο ΠΥΒΑ, στο Ίλιον! Θα βρεθούμε λοιπόν την Κυριακή πρωί στις 9.౩౦ στην Εστία μας, θα πάρουμε μαζί μας τα παιχνίδια μας, τις σκηνούλες μας (ε να μη στήσουμε και καμία σκηνή;!), το μεσημεριανό μας φαγητούλι και τους χαρταετούς που δεν πετάξαμε την προηγούμενη εβδομάδα και θα πάμε. Θα ευχαριστηθούμε τη φύση, θα αναπνεύσουμε καθαρό αέρα, θα παίξουμε, θα ξεσκάσουμε, θα ξεφύγουμε για λίγο βρε παιδί μου !Και έπειτα, με το καλό, θα πάρουμε πάλι το λεωφοριάκι μας και θα ξαναγυρίσουμε! Υπολογίζουμε πως θα είμαστε πίσω στις 4.౦౦ !
Α!Καλά! Ξέχασα να σε ρωτήσω! Εσύ θα έρθεις;;;