Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Προσκοπική Άνοιξη στο 3ο Σύστημα...

Χαλόουουου!!!!

Ξέρω πως έχουμε πολύ καιρό να επικοινωνήσουμε μέσα από αυτή την ιστοσελίδα, αλλά όποτε έλεγα να μπω και να γράψω κάτι πάντα κάτι θα συνέβαινε και δεν θα προλάβαινα. Όλες τις άλλες φορές ... απλά το ξεχνούσα! (κλασικός Καρέττα, χεχεχε)
Ώρα λοιπόν να κάνουμε μια σύντομη αναδρομή του τελευταίου διμήνου που πέρασε για το Σύστημά μας.

27-31/4: Η Αγέλη μας πραγματοποιεί την Πασχαλινή της πολυήμερη εκδρομή στο ΠΥ.ΒΑ. με μεγάλη επιτυχία. Θα αποτελέσει μια πολύ καλή βάση για το επερχόμενο διήμερο Αγελών Περιφέρειας Σαρωνικού.


7-10/4: Η Κοινότητα πάει ΠΑΠΕ και στη Θεσσαλονίκη γίνεται της μουρλής!!! Η έρευνά μας γύρω από τους Λατινοευρωπαϊκούς χορούς και η παρουσίαση της στο Αμφιθέατρο σαρώνει τα χειροκροτήματα και τις κριτικές, αποσπώντας το Βραβείο πρωτοτυπίας μεταξύ 100 άλλων παρουσιάσεων. Cha Cha Cha slide, Big fish-Little fish και ξερώ ψωμί, και η αεροφωτογραφία θα δείξει στην πλατεία Αριστοτέλους ένα τεράστιο 100!!




15-16/4: Η Αγέλη βάζει πλώρη για νέες περιπέτειες στο Διήμερο Αγελών της Περιφέρειας Σαρωνικού, με διψήφιο αριθμό παιδιών για 1η φορά από την ίδρυσή της!!! Εκεί οι πληροφορίες λένε ότι ο Αστερίας δίνει τα ρέστα του, τα λυκόπουλα όλα τρελαίνονται μαζί του και οι φήμες τον θέλουν να είναι αυτή τη στιγμή ο πιο hot Αρχηγός Λυκοπούλων στην Περιφέρειά μας!!!










 15/4-15/5: Η Ομάδα και οι Ανιχνευτές δουλεύουν πάνω στη βάρκα μας. Παίρνουμε όλοι, μικροί και μεγάλοι, μια μικρή γεύση από τις παραδοσιακές τεχνικές συντήρησης ξύλινου παραδοσιακού σκάφους. Ετοιμάζουμε την "Αλκυόνη" μας να μπει για σέρβις στο καρνάγιο. Φέτος κλείνει τα 50 της χρόνια, έχει πλέον γίνει θείτσα και θέλει το lifting της!


Πλησιάζουμε πλέον προς το τέλος του Μάη και έχουμε μόλις μπει σε περίοδο σχολικών εξετάσεων. Οι συγκεντρώσεις όλων μας διακόπτονται για λίγο, εκτός από τον Αστερία και τα τρελά του μωρά που θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν στα γρασίδια του ΣΕΦ τον Σαββατιάτικο ήλιο για λίγο καιρό ακόμα!
 

Αυτά για τώρα. Τα υπόλοιπα νέα και τις δράσεις του καλοκαιριού θα τις δούμε σε ένα επόμενο άρθρο!

Φιλιά πολλά

ΚΚ